1-İlgili GTİP'ler
BÖLÜM I: CANLI HAYVANLAR VE HAYVANSAL ÜRÜNLER | |
| |
1 | Canlı hayvanlar |
2 | Etler ve yenilen sakatat |
3 | Balıklar, kabuklu hayvanlar, yumuşakçalar ve suda yaşayan diğer omurgasız hayvanlar |
4 | Süt ürünleri; kuş ve kümes hayvanlarının yumurtaları; tabii bal; tarifenin başka yerinde belirtilmeyen veya yer almayan yenilebilir hayvansal menşeli ürünler |
5 | Tarifenin başka yerinde belirtilmeyen veya yer almayan hayvansal menşeli ürünler |
| |
BÖLÜM II: BİTKİSEL ÜRÜNLER | |
| |
6 | Canlı ağaçlar ve diğer bitkiler; yumrular, kökler ve benzerleri; kesme çiçekler ve süs yaprakİarı |
7 | Yenilen sebzeler ve bazı kök ve yumrular |
8 | Yenilen meyvalar ve yenilen sert kabuklu meyvalar; turunçgillerin ve kavunların ve karpuzların kabukları |
9 | Kahve, çay, paraguay çayı ve baharat |
10 | Hububat |
11 | Değirmencilik ürünleri; malt; nişasta; inülin; buğday gluteni |
12 | Yağlı tohum ve meyvalar; muhtelif tane, tohum ve meyvalar; sanayiide ve tıpta kullanılan bitkiler; saman ve kaba yem |
13 | Lak; sakız, reçine ve diğer bitkisel özsu ve hülasalar. |
14 | Örülmeye elverişli bitkisel maddeler; tarifenin başka yerinde belirtilmeyen veya yer almayan bitkisel ürünler |
| |
BÖLÜM III: HAYVANSAL VE BİTKİSEL KATI VE SIVI YAĞLAR VE BUNLARIN PARÇALANMA ÜRÜNLERİ; HAZIR YEMEKLİK KATI YAĞLAR; HAYVANSAL VE BİTKİSEL MUMLAR | |
| |
15 | Hayvansal ve bitkisel katı ve sıvı yağlar ve bunların parçalanma ürünleri; hazır yemeklik katı yağlar; hayvansal ve bitkisel mumlar |
| |
BÖLÜM IV: GIDA SANAYİ MÜSTAHZARLARI; MEŞRUBAT, ALKOLLÜ İÇKİLER VE SİRKE; TÜTÜN VEYA TÜTÜN YERİNE GEÇEN İŞLENMİŞ MADDELER | |
| |
16 | Et, balık, kabuklu hayvanlar, yumuşakçalar veya diğer su omurgasızlarının müstahzarları |
17 | Şeker ve şeker mamulleri |
18 | Kakao ve kakao müstahzarları |
19 | Hububat, un, nişasta veya süt müstahzarları; pastacılık ürünleri |
20 | Sebzeler, meyvalar, sert kabuklu meyvalar ve bitkilerin diğer kısımlarından elde edilen müstahzarlar |
21 | Yenilen çeşitli gıda müstahzarları |
22 | Meşrubat, alkollü içkiler ve sirke |
23 | Gıda sanayiinin kalıntı ve döküntüleri; hayvanlar için hazırlanmış kaba yemler |
24 | Tütün ve tütün yerine geçen işlenmiş maddeler |
BÖLÜM IX: AĞAÇ VE AHŞAP EŞYA; ODUN KÖMÜRÜ; | |
|
|
44 | Ağaç ve ahşap eşya |
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder