1-İlgili GTİP'ler
















































































































































BÖLÜM I: CANLI HAYVANLAR VE HAYVANSAL ÜRÜNLER

1

Canlı hayvanlar

2

Etler ve yenilen sakatat

3

Balıklar, kabuklu hayvanlar, yumuşakçalar ve suda yaşayan diğer omurgasız hayvanlar

4

Süt ürünleri; kuş ve kümes hayvanlarının yumurtaları; tabii bal; tarifenin başka yerinde belirtilmeyen veya yer almayan yenilebilir hayvansal menşeli ürünler

5

Tarifenin başka yerinde belirtilmeyen veya yer almayan hayvansal menşeli ürünler

BÖLÜM II: BİTKİSEL ÜRÜNLER

6

Canlı ağaçlar ve diğer bitkiler; yumrular, kökler ve benzerleri; kesme çiçekler ve süs yaprakİarı

7

Yenilen sebzeler ve bazı kök ve yumrular

8

Yenilen meyvalar ve yenilen sert kabuklu meyvalar; turunçgillerin ve kavunların ve karpuzların kabukları

9

Kahve, çay, paraguay çayı ve baharat

10

Hububat

11

Değirmencilik ürünleri; malt; nişasta; inülin; buğday gluteni

12

Yağlı tohum ve meyvalar; muhtelif tane, tohum ve meyvalar; sanayiide ve tıpta kullanılan bitkiler; saman ve kaba yem

13

Lak; sakız, reçine ve diğer bitkisel özsu ve hülasalar.

14

Örülmeye elverişli bitkisel maddeler; tarifenin başka yerinde belirtilmeyen veya yer almayan bitkisel ürünler

BÖLÜM III: HAYVANSAL VE BİTKİSEL KATI VE SIVI YAĞLAR VE BUNLARIN PARÇALANMA ÜRÜNLERİ; HAZIR YEMEKLİK KATI YAĞLAR; HAYVANSAL VE BİTKİSEL MUMLAR

15

Hayvansal ve bitkisel katı ve sıvı yağlar ve bunların parçalanma ürünleri; hazır yemeklik katı yağlar; hayvansal ve bitkisel mumlar

BÖLÜM IV: GIDA SANAYİ MÜSTAHZARLARI; MEŞRUBAT, ALKOLLÜ İÇKİLER VE SİRKE; TÜTÜN VEYA TÜTÜN YERİNE GEÇEN İŞLENMİŞ MADDELER

16

Et, balık, kabuklu hayvanlar, yumuşakçalar veya diğer su omurgasızlarının müstahzarları

17

Şeker ve şeker mamulleri

18

Kakao ve kakao müstahzarları

19

Hububat, un, nişasta veya süt müstahzarları; pastacılık ürünleri

20

Sebzeler, meyvalar, sert kabuklu meyvalar ve bitkilerin diğer kısımlarından elde edilen müstahzarlar

21

Yenilen çeşitli gıda müstahzarları

22

Meşrubat, alkollü içkiler ve sirke

23

Gıda sanayiinin kalıntı ve döküntüleri; hayvanlar için hazırlanmış kaba yemler

24

Tütün ve tütün yerine geçen işlenmiş maddeler

BÖLÜM IX: AĞAÇ VE AHŞAP EŞYA; ODUN KÖMÜRÜ;

44

Ağaç ve ahşap eşya

Hiç yorum yok: